LÖPARGRUPP BANKEKIND

LÖPARGRUPPEN I BANKEKIND vänder sig till dig som vill kuta tillsammans med andra. Om du är nybörjare eller mer erfaren spelar ingen roll. Om du tar det lugnt eller springer snabbt som vinden har ingen betydelse. Kan du omväxlande gå och jogga så kan du definitivt delta.

Du guidas genom olika typer av intervallpass som innebär att du förbättrar din snabbhet, styrka och kondition. Intervallpass upplevs ibland som svåra att få till på egen hand, därför bockar vi av dom i grupp.

Träningen inleds med en genomgång om löppasset och hur man som deltagare kan anpassa det efter sina önskemål. Vi håller ihop gruppen inom samma område för ökad gemenskap och för att peppa varandra. 

SILVERPAKET

400 kr

Deltagande i löpargruppen under vårterminen 2021.
10 tillfällen med instruerad löpträning i grupp.
Beskrivning av varje pass för egen förberedelse.
Löpning varvas med instruktion av löpteknik och
inslag av löpspecifikstyrketräning.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till nilssonslopning@gmail.com märkt med SILVERPAKET

GULDPAKET

800 kr

Deltagande i löpargruppen samt ett introduktionspass 
(28 febr kl 11:00) inför starten. Introduktionen består av ett puls- och tempotest för att lättare anpassa tempo och ansträngning  under terminens pass. Efter introduktionen får
du en personlig återkoppling via mejl. Dessutom ingår en genomgång av tre enkla principer för att du ska lära dig kuta med en mer effektiv och mindre belastande löpstil.
 


Anmäl dig genom att skicka ett mejl till
nilssonslopning@gmail.com märkt med GULDPAKET

KOMMANDE LÖPARGRUPP - Vårtermin 2021

START MÅNDAG 1 MARS KL. 19:30
SAMLING VID BANKEKINDSKOLAN

KAN DU GÅ OCH JOGGA VÄXELVIS SÅ KAN DU DELTA I 

ÖSTERGÖTLANDS ALLRA GOASTE LÖPARGRUPP

10 träningspass

Vecka 9-17 (måndagar) och avslutning lördag vecka 18

Passen pågår drygt en timme 

OBS! Reflexväst är obligatorisk vid skymning/mörker


Pga rådande pandemi kommer antalet deltagare fördelas i flera mindre grupper. Beroende på antalet deltagare kommer vi att ha en start som är flytande omkring kl 19:30. Tex startar en mindre grupp kl 19:20, nästa 19:25 och fortsättningsvis var femte minut för att sprida ut alla deltagare. Iaktta stor försiktighet och läs FHMs råd för att undvika smittspridning. Även att vi är ute så håller vi avstånd och vi deltar bara när vi är helt friska.

LÖPARGRUPPEN HÖSTTERMINEN 2020 (Corona-säker gruppbild)